07:01 18.07.2018

У Києві в середу відбудеться відкриття скверу імені Мусліма Магомаєва

1 хв читати
У Києві в середу відбудеться відкриття скверу імені Мусліма Магомаєва

У середу з ініціативи та всебічної підтримки посольства Азербайджанської Республіки в Україні відбудеться офіційна урочиста церемонія відкриття скверу імені Мусліма Магомаєва, також відбудеться вечір пам'яті маестро, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"У середу, 18 липня, з ініціативи та всебічної підтримки посольства Азербайджанської Республіки в Україні відбудеться офіційна урочиста церемонія відкриття скверу імені Мусліма Магомаєва - в рамках святкування 75-річчя від дня народження цього відомого оперного та естрадного співака, композитора, народного артиста Азербайджанської РСР і СРСР (місце проведення - перехрестя проспекту Чорновола та вул. Січових Стрільців)", - йдеться в повідомленні на сайті мерії у вівторок.

На офіційній церемонії відкриття буде присутня делегація на чолі з Міністром культури Азербайджанської Республіки Абульфасом Гараєвим.

Окрім того, участь візьмуть Міністр культури України Євген Нищук, голова Державного комітету Азербайджанської Республіки з роботи з діаспорою Фуад Мурадов, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заслужені артисти з Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, України та інших країн СНД.

"У той же день, після церемонії відкриття скверу, о 19:00 в Національній музичній академії ім. П. І. Чайковського (вул. Архітектора Городецького, 1-3 / 11) відбудеться вечір пам'яті маестро", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА