13:16 19.07.2018

До Запоріжжя привезли тіло українського туриста, який помер у Туреччині після побиття росіянином

2 хв читати

Тіло жителя Запоріжжя Андрія Сови, який помер у турецькій Анталії після побиття його російським туристом, доправлено в четвер на Батьківщину - до міжнародного аеропорту "Запоріжжя" пасажирським рейсом.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в 10.00 четверга в запорізький аеропорт з Туреччини прибув пасажирський літак однієї з українських авіакомпаній, який доправив на батьківщину убитого на турецькому курорті 57-річного запорожця.

Труну з тілом померлого винесли з літака після того, як з нього вийшли пасажири. Після цього його доправили спецавтомобілем до місцевого моргу.

Родичі загиблого відмовилися від коментарів журналістам. У митній службі зазначили, що всі документи на перевезення тіла оформлені відповідно до законодавства, затримок через них не було.

Також у митній службі зазначили, що всі необхідні судово-медичні експертизи були проведені в Туреччині, тому проводити повторні експертизи в Запоріжжі, швидше за все, не будуть.

Дата похорону А.Сови наразі не відома.

Як повідомлялося, 7 липня 2018 року 57-річний житель Запоріжжя отримав важкі травми внаслідок того, що на території готелю "Ganita holiday village" в м.Аланія (провінція Анталія) його побив громадянин РФ. Запорожця у несвідомому стані госпіталізували до реанімацію лікарні м.Аланія, де він перебував у комі.

За наявною інформацією, конфлікт між громадянином України та 30-річним туристом з РФ виник під час перегляду матчу ЧС з футболу Хорватія - Росія.

За словами родичів потерпілого українця, турецька поліція оштрафувала росіянина на $800 після чого той поїхав додому до Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА