18:30 19.07.2018

Суд заарештував майно керівника "РИА Новости Украина" Вишинського

2 хв читати
Суд заарештував майно керівника "РИА Новости Украина" Вишинського

Херсонський міський суд заарештував майно керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик.

"Херсонський міськсуд наклав арешт на квартиру, два автомобілі та майно, вилучене під час санкціонованих обшуків", - розповіла Т.Тихончик.

Згідно з рішенням суду, оприлюдненим в Єдиному реєстрі судових рішень, заарештовано квартиру загальною площею 71,6 кв. м, нежитлове приміщення - гараж-елінг загальною площею 67,9 кв. м, автомобілі Mitsubishi Outlander та Ssang Yong Actyon.

Як повідомлялося, українські правоохоронці затримали керівника "РИА Новости Украина" К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. 16 травня його привезли до Херсона для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. 21 травня захист подав до Апеляційного суду Херсонської області апеляційну скаргу на арешт К.Вишинського. 1 червня суд відмовив стороні захисту в зміні запобіжного заходу.

6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що К.Вишинському повідомлено про підозру в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів: "Підозрюваному у держзраді Кирилу Вишинському повідомлено про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України".

За її словами, під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет та набої до нього. Пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним пістолетом моделі FN Browning M1906.

11 липня Херсонський міський суд продовжив термін тримання К.Вишинського під вартою ще на 60 діб - до 13 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА