11:46 20.07.2018

Слідство встановило людину, ймовірно, причетну до вбивства Шеремета

1 хв читати
Слідство встановило людину, ймовірно, причетну до вбивства Шеремета

Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що слідство встановило людину, який може бути причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета, але потрібно ще його ідентифікувати.

"Багато критиків кажуть, що немає позитивних результатів (у розслідуванні - ІФ). Від імені кримінальної поліції можу сказати, що позитивні результати є. (...) Проведено роботу за певними напрямами. Сьогодні можу сказати, що встановлено особу, тобто не особу встановлено, а людину, яку можна ідентифікувати", - сказав В.Аброськін на брифінгу в Одесі в п'ятницю, повідомляє інтернет-видання "Українська правда".

За його даними, оперативники опрацювали понад 3 тис. терабайт відеоматеріалів, вилучених під час слідчо-оперативних заходів.

"Надалі ця робота надасть нам можливість встановити особу людини, яка була на відео безпосередньо під час мінування", - зазначив В.Аброськін.

За його словами, він не може розповісти більше, тому що не має для цього дозволу від слідчого, тому "не може перейти певну межу".

"Але робота триває. І коли буде можливість і відповідний дозвіл, ми зможемо сказати більше. Але це, мабуть, може бути тоді, коли певну людину буде затримано, коли йому буде повідомлено про підозру і коли буде рішення суду", - додав перший заступник голови національної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА