15:04 20.07.2018

ДТП на Житомирщині: загинули 10 осіб, ще 10 травмовані, двоє дітей в реанімації

1 хв читати

Двох дітей, які постраждали в ДТП у Житомирській області, госпіталізовано до реанімації у тяжкому стані, повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Станом на 13:30 відомо, що серед травмованих двоє дітей: дівчинка, 2007 р. н., жителька с. Гульськ Новоград-Волинського району; хлопчик, на вигляд 13 років. Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні", - йдеться в повідомленні поліції.

Окрім того, за даними поліції, до медзакладу Житомира доставлено постраждалих у ДТП: мешканку Ружинського району Житомирської області, 1993 р. н., жителя Новоград-Волинського району, 1963 р. н., жителя Коростеня, ще одну жінку, особу якої встановлюють.

В обласній поліції агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що в ДТП загинули 10 осіб, ще 10 дістали травм.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич на сторінці у Facebook повідомив, що постраждалим і сім'ям загиблих у ДТП надається вся необхідна допомога. "Усі постраждалі перебувають у чотирьох медичних закладах", - зазначив він.

Як повідомлялося, 20 липня, близько 10:40 у Житомирській області на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення маршрутного автобуса і великогабаритної вантажівки, внаслідок чого загинули 10 осіб, ще 10 госпіталізували з різними травмами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА