15:39 20.07.2018

Міноборони проведе новий тендер із добудови об'єктів, не завершених компанією "Рост"

2 хв читати
Міноборони проведе новий тендер із добудови об'єктів, не завершених компанією "Рост"

Міністерство оборони України здійснить нові тендерні закупівлі стосовно добудови об'єктів, зобов'язання за якими не виконала будівельна компанія "Рост", повідомив заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України Олександр Чергінець.

"Міністерство після розриву договірних відносин із недобросовісним підрядником – товариством "Рост" - здійснить роботу щодо коригування проектно-кошторисної документації (підрахунку залишків) і виконає повторні процедури закупівель за зазначеними об'єктами", - розповів він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

За словами О.Чергінця, компанія загалом затягує терміни здачі або фактично не здійснює ніяких робіт на п'яти об'єктах. Це, зокрема, об'єкти табірного містечка для розміщення бригади на полігоні "Широкий лан" (другий пусковий комплекс), реконструкція під казармений корпус лабораторного корпусу в Одесі в Газовому провулку, а також ремонт казарми в Миколаєві.

Окрім того, схожа ситуація склалася з двома договорами, укладеними після тендерних процедур між компанією "Рост" та Північним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням з капітального ремонту кухні-їдальні 169-го Навчального центру в Десні та з капітального ремонту навчального корпусу 142-го Навчального центру в Бердичеві.

"Дії компанії "Рост" в умовах збройної агресії РФ проти України розцінюються як своєрідна "диверсія". Неспроможність зазначеної компанії виконувати договірні зобов'язання створила передумови, які можуть призвести до зривів термінів завершення і передачі об'єктів в експлуатацію військовим підрозділам", - наголосив представник відомства.

Він нагадав, що міністр оборони Степан Полторак ініціював розрив договорів із цією компанією.

Як повідомлялося, С.Полторак звернувся до правоохоронних органів щодо невиконання будівельною компанією "Рост" зобов'язань із будівництва споруд для потреб армії, зокрема, на полігоні "Широкий лан" у Миколаївській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА