16:05 20.07.2018

Порошенко звільнив голову Перечинської райадміністрації, що здійснив ДТП зі смертельним результатом

1 хв читати
Порошенко звільнив голову Перечинської райадміністрації, що здійснив ДТП зі смертельним результатом

Президент України Петро Порошенко звільнив голову Перечинської райдержадміністрації Закарпатської області Віктора Олефіра.

"Звільнити Олефіра Віктора Івановича з посади голови Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою", - йдеться у розпорядженні глави держави від 20 липня.

Як повідомлялося, увечері 13 липня в Закарпатській області нетверезий голова Перечинської РДА В.Олефір на автомобілі Jeep Cherokee з іноземною реєстрацією здійснив ДТП, унаслідок якої одна жінка померла того самого дня, ще одна була госпіталізована у важкому стані та померла в лікарні 15 липня.

Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

14 липня прокуратура Закарпатської області повідомила В.Олефіру про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Ужгородський міськрайонний суд обрав В.Олефіру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права застави.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомив, що після інциденту В.Олефір відсторонений від виконання службових обов'язків і написав заяву про звільнення з посади.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА