20:49 20.07.2018

"1+1 медіа" запустив стримінговий додаток 1+1 International для української діаспори за $1,99/міс

2 хв читати
"1+1 медіа" запустив стримінговий додаток 1+1 International для української діаспори за $1,99/міс

Медіахолдинг "1+1 медіа" запустив додатки для трансляції україномовного телеканалу 1+1 International, орієнтованого на українську діаспору та українців, які перебувають за кордоном; місяць користування контентом обійдеться в $1,99, повідомляє прес-служба холдингу.

1+1 International - міжнародна версія телеканалу "1+1", який раніше був доступний лише в кабельних мережах і на супутникових платформах. Контент орієнтований на всі вікові групи. У додатку доступні як розважальні шоу і мультфільми, так і випуски новин, ток-шоу, а також документальне кіно.

"Ми бачимо зростання попиту на наш контент серед представників діаспори. І йдеться не лише про фільми і серіали, люди хочуть отримувати новини від українських медіа. Наш додаток зможе забезпечити глядача українським контентом у будь-якій точці світу, де є інтернет", - наведено в повідомленні холдингу слова директора діджитал-напряму "1+1 медіа" Анни Ткаченко.

Відео в додатку транслюється без реклами, 24 години на добу, сім днів на тиждень.

До 1 листопада 1+1 International буде безкоштовним, потім медіагрупа введе передплату: місяць користування додатком становитиме $1,99, за три місяці - $2,99, за рік - $9,99.

"Під час вибору моделі монетизації медіагрупа орієнтувалася на західні країни, де розвинена культура платного використання контенту. Ми хочемо спробувати вийти за рамки реклами як основного джерела доходу. Крім того, платна підписка дасть змогу вибудувати роботу з максимально лояльною і цільовою аудиторією", - зазначає керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту "1+1 медіа" Олександр Козаченко.

Додаток 1+1 International є внутрішньою розробкою команди 1+1 Digital. Він розрахований на користувачів смартфонів і планшетів під операційними системами iOS і Android із технологією виведення на великий екран - AirPlay і Chromecast, а також Apple TV.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА