21:11 20.07.2018

Суд заарештував мера Сколе на два місяці

1 хв читати
Суд заарештував мера Сколе на два місяці

Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід меру м.Сколе Львівської області Володимиру Москалю, підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди, у вигляді 60 діб утримання під вартою.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, в той же час суд визначив альтернативу - внесення 140 тис 960 грн застави.

Як повідомлялося, увечері 18 липня слідчі Національної поліції задокументували факт отримання мером В.Москалем неправомірної вигоди у вигляді реєстрації за його близьким родичем права власності на об'єкт нерухомого майна. "42-річний чоловік вимагав від особи переоформити на свою матір гаражне приміщення орієнтовною вартістю 70 тис. грн (в цю суму, зокрема, включені 8700 грн нотаріальних послуг)", - сказано в повідомленні.

19 липня меру Сколе повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), санкція якої передбачає до 10 років ув'язнення, три роки позбавлення права обіймати певні посади та конфіскацію майна.

Як повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, В.Москаль продовжує працювати мером, "хоча ще в березні 2018 засуджений на 6,5 років за хабар, проте апеляція все переноситься".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА