07:10 21.07.2018

У забезпеченні порядку під час Суперкубка з футболу в Одесі будуть задіяні понад тисячу правоохоронців

2 хв читати
У забезпеченні порядку під час Суперкубка з футболу в Одесі будуть задіяні понад тисячу правоохоронців

Правопорядок під час під час Суперкубка з футболу в Одесі 21 липня будуть забезпечувати понад тисячу правоохоронців, повідомив перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

"Завтра в Одесі будуть працювати всі служби поліції: це і превентивний блок, і, звичайно ж, кримінальна поліція і вибухотехніки. Також будуть задіяні підрозділи Нацгвардії і додаткові сили з інших регіонів. Правоохоронці не тільки будуть охороняти громадський порядок під час матчу, а й працюватимуть на виявлення вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухівки", - розповів він на брифінгу в п'ятницю в Одесі.

За словами заступника голови Нацполіції, правоохоронцями проаналізовані дії під час проведення футбольних матчів і враховані допущені помилки. У зв'язку з цим отриманий досвід буде використаний і в одеському регіоні.

В.Аброськін закликав уболівальників не порушувати порядок, бути толерантними і терпимими до поглядів і спортивних переваг один одного.

Глава поліції Одеської області Дмитро Головін зазначив, що правоохоронці забезпечать публічну безпеку під час проведення футбольного матчу на належному рівні.

"Одеса - безпечне місто. Я впевнений, що і завтрашній футбольний матч відбудеться спокійно і без потрясінь. Поліцейські, зі свого боку, зроблять усе можливе для ефективного забезпечення порядку", - додав Д.Головін.

Правоохоронці нагадали, що під час футбольного матчу на стадіоні "Чорноморець" і прилеглої до нього території працюватимуть групи поліцейських превентивної комунікації, до яких громадяни можуть звернутися в разі виникнення конфліктних ситуацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА