07:25 21.07.2018

Дев'ять постраждалих у масштабній ДТП на Житомирщині доставлені до 4 медичних установ області

2 хв читати
Дев'ять постраждалих у масштабній ДТП на Житомирщині доставлені до 4 медичних установ області

Дев'ять постраждалих у п'ятницю вранці на автодорозі Київ - Чоп у масштабному ДТП на Житомирщині доставлені в 4 медичні установи області, повідомили в Житомирській обласній державній адміністрації.

"9 постраждалих в аварії біля с. Глибочиці вчасно доставлені до 4 медичних закладів області - Житомирської обласної лікарні, обласної дитячої лікарні, міської лікарні №1 і Житомирської районної лікарні. Чотири людини знаходяться у важкому стані", - сказано в повідомленні на сайті Житомирської ОДА.

Відзначається, що рідні і близькі постраждалих, які потрапили в ДТП біля с. Глибочиці Житомирського району, можуть звернутися за інформацією до приймальних відділень медичних установ: Житомирська обласна лікарня - (0412) 43-87-52; Дитяча обласна лікарня - (0412) 34-44-81; Міська лікарня №1 - (0412) 34-05-21, 55-49-66; Житомирська районна лікарня - (0412) 34-14-43.

Як повідомлялося, близько 10:40 20 липня на 127 км автодороги Київ - Чоп, поблизу с.Глибочиця Житомирського району, маршрутний автобус (ймовірно, сполученням Київ-Рівне) врізався в великогабаритну вантажівку "DAF" з напівпричепом, в результаті чого загинули 10 осіб і ще 10 госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості до 4 медичних закладів Житомирської області.

Станом на 21.30 в поліції області встановили особи частині постраждалих в ДТП. Так, у важкому стані в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні госпіталізована дівчинка, 2007 р.н., жителька с.Гульськ Новоград-Волинського району та хлопчик, особу якого поки не встановлено. Крім того, в медустанови Житомира доставлено: житель смт Ружин, 1993 р.н., житель Новоград-Волинського, 1963 р.н., житель Коростеня, 1992 р.н., жителька с. Гульськ Новоград-Волинського району, 1999 р.н., жителька с.Гульськ, Новоград-Волинського району, 1980 р.н., жителька. Новоград-Волинського, 1975 р.н., ще 1 людина, на вигляд 42-46 років, особу якого зараз встановлюють.

Станом на 21.30 відомо, що серед загиблих: житель Полонного Хмельницької області, 1974 р.н. (Водій маршрутного автобуса), житель с.Гульськ Новоград-Волинського району, 2004 р.н., жителька Києва (уродженка Рівненщини), 1958 р.н., жителька Нова Каховка Херсонської області, 1944 р.н., мешканка Києва, 1964 р.н., дівчинка 2010 р.н. (Інші анкетні дані встановлюються), жінка, 1984 р.н. (Інші анкетні дані встановлюються), жінка, 1995 р.н. (Інші анкетні дані встановлюються), особа ще 1 загиблого чоловіка встановлюється.

Раніше правоохоронці повідомляли також, що серед загиблих знаходиться громадянин Грузії, 1962 р.н.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники і медики. Всі обставини рокової події з'ясовуються", - йдеться в інформації.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Затримано громадянина Польщі, який пропонував російським спецслужбам замах на президента України

З окупації вдалося повернути двох підлітків, позбавлених батьківського піклування, - Херсонська ОВА

Засідання Ради Україна-НАТО відбудеться 19 квітня у віртуальному форматі

Очільника "Російської громади Полтавщини" засуджено до 15 років в'язниці

У Дніпровському районі рятувальники ліквідували пожежі, спричинені ракетною атакою

У Києві на Подільському мостовому переході триває облаштування конструкцій тунелів метрополітену

У Німеччині заарештували російських диверсантів, які готували напади на маршрути доставки військової допомоги Україні

Російські дрони атакували автомобіль із хлібом у Чернігівській області, водій дістав контузії

ВАКС вирішив стягнути активи експрезидента "Мотор Січ" Богуслаєва

СБУ затримала помічника нардепа Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА