11:51 21.07.2018

Стан постраждалих у ДТП на Житомирщині стабільний, трьох планують транспортувати у Новоград-Волинський

2 хв читати

Усі постраждалі в ДТП, що сталася вранці 20 липня в Житомирській області, забезпечені необхідною медичною допомогою, ймовірно, трьох постраждалих переведуть у лікарню м. Новоград-Волинського, повідомив начальник управління охорони здоров'я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик.

"Наймолодші з постраждалих - дівчинка і хлопчик - стабільно важкі, але їм вже краще. Сьогодні, можливо, трьох з дев'яти осіб транспортуємо у Новоград-Волинський, де вони продовжать лікування. Медичними препаратами всі постраждалі повністю забезпечені, наразі потреби в цьому немає", - цитує М.Суслика сайт ОДА в суботу.

За його словами, постраждалі отримують максимальну медичну допомогу, їхній стан стабільний.

Згідно з розпорядженням голови ОДА Ігоря Гундича, 21 липня в Житомирській області оголошено день жалоби за загиблими в автокатастрофі поблизу с. Глибочиця.

Як повідомлялося, близько 10:40 20 липня на 127 км автодороги Київ - Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району, маршрутний автобус (сполученням Київ-Рівне) врізався в великогабаритну вантажівку DAF із напівпричепом, внаслідок чого загинули 10 осіб і ще 10 були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості до 4 медичних закладів Житомирської області.

Серед загиблих – двоє громадян РФ, зокрема дівчинка, серед постраждалих також громадянин РФ – 10-річний хлопчик. Крім того, загинув громадянин Грузії.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА