07:57 22.07.2018

Півтора десятка обстрілів бойовиками українських позицій на Донбасі, в ЗС України без втрат

1 хв читати
Півтора десятка обстрілів бойовиками українських позицій на Донбасі, в ЗС України без втрат

За минулу добу, 21 липня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі залишалася контрольованою, незважаючи на те, що бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі 2 рази з забороненого мінськими угодами озброєння.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Причепилівки, Майорська, Авдіївки, Пісків, Красногорівки, Лебединського, Павлополя, Талаківки і Широкиного. Також, противник поблизу Лебединського та Талаківки застосував 82-мм міномети", - йдеться у зведенні , опублікованому на сторінці прес-центру штабу ООС, опублікованому в соцмережі Фейсбук.

У прес-центрі вважають, що своїми провокаційними діями бойовики намагалися змусити військовослужбовців Об'єднаних сил відкрити вогонь, щоб в подальшому обвинуватити Україну в недотриманні оголошеного перемир'я.

Протягом поточної доби бойовики 5 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників у Кримського, Талаківки, Водяного, Широкиного і Гнутового.

"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - поінформували в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА