09:21 22.07.2018

У Києві з полудня і до кінця дня очікуються грози і шквали

1 хв читати
У Києві з полудня і до кінця дня очікуються грози і шквали

У найближчі кілька годин і до кінця дня 22 липня в Києві очікуються грози, а при них шквали 15-20 м / с, повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації (КМДА) з посиланням на попередження Українського Гідрометцентру.

"Також сьогодні в Києві мінлива хмарність, короткочасні дощі, в окремих районах град, вітер північно-західний, 5-10 м / с, температура близько 25°", - доповнили метеокартину на неділю в міськадміністрації.

Управління з питань НС Департаменту міського благоустрою нагадує основні правила поведінки в разі посилення вітру: всі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; якщо ви опинилися на вулиці, то тримайтеся подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, у разі сильного вітру треба сховатися в найближчому будинку або природному укритті; уникати знаходження поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч з ними автотранспорт.

"Управління з питань надзвичайних ситуацій рекомендує при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА