16:17 22.07.2018

Прикордонники затримали два викрадених автомобілі та шахрая, яких розшукував Інтерпол

1 хв читати
Прикордонники затримали два викрадених автомобілі та шахрая, яких розшукував Інтерпол

Співробітники Державної прикордонної служби завдяки використанню бази даних Інтерполу викрили два транспортних засоби і іноземців, які перебували в міжнародному розшуку, повідомляє прес-служба прикордонного відомства у вівторок.

"Крадену в Швеції автівку «Фольксваген» 2014 року випуску виявили в пункті пропуску "Нові Яриловичі" прикордонники Чернігівського загону. Транспортним засобом в Україну прямував громадянин Білорусі. У ході контролю спрацювала база Інтерполу. З’ясувалося, що автомобіль рахується викраденим в Швеції з травня минулого року", – йдеться в повідомленні.

"Інший транспортний засіб викрили прикордонники Херсонського загону на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. Автомобілем "Honda Pilot" залишити материкову Україну через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Каланчак" планував наш співвітчизник. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що у відповідності до бази даних "Інтерпол" транспортний засіб викрадений цього року у Києві та перебуває у міжнародному розшуку", – розповіли в Держприкордонслужбі.

Розшукуваного Інтерполом іноземця прикордонники зупинили в пункті пропуску "Кучурган" в Одеській області. "Громадянин Молдови планував потрапити в нашу країну, однак було встановлено, що його розшукують за шахрайство", – йдеться в повідомленні.

За всіма фактами поінформовано Українське бюро Інтерполу. Автомобілі та іноземця передано співробітникам Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА