20:47 23.07.2018

У Києві затриманий громадянин Польщі, підозрюваний у вбивстві

2 хв читати
У Києві затриманий громадянин Польщі, підозрюваний у вбивстві

Громадянин Польщі підозрюється у вбивстві чоловіка, а також ножовому пораненні жінки в Деснянському районі Києва. Під час затримання він кинувся з ножем на поліцейських, їм довелося застосувати табельну зброю.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, цієї ночі в поліцію надійшло повідомлення про те, що в Деснянському районі на вул.Гната Хоткевича виявлено труп чоловіка з множинними ножовими пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка по камерах спостереження отримала прикмети чоловіка, причетного до злочину.

Незабаром наряд поліції на вул. Двінська побачив, як невідомий б'є ножем жінку. Постраждалій викликали "швидку", а поліцейські почали затримувати нападника, схожого на людину, зафіксовану відеокамерами на вул.Гната Хоткевича.

"Зловмисник кинувся з ножем на співробітників поліції, тому старший наряду застосував табельну зброю. Правопорушник отримав поранення ноги і був госпіталізований до лікарні", - зазначено в повідомленні.

Підозрюваний - громадянин Польщі, 1989 року народження.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ст. 115 (замах на вбивство), ст. 115 (умисне вбивство) і ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Пізніше, в понеділок увечері, в прес-службі прокуратури Києва повідомили, що прокуратура погодила повідомлення про підозру 28-річному громадянину Польщі за фактом умисного вбивства однієї людини і замах на вбивство іншої.

"Зараз іноземець затриманий, йому надається медична допомога в зв'язку з отриманими тілесними ушкодженнями. Вирішується питання про обрання останньому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - повідомили в міській прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА