07:21 24.07.2018

Греція звернеться до ЄС з проханням про допомогу в ліквідації природних пожеж

1 хв читати
Греція звернеться до ЄС з проханням про допомогу в ліквідації природних пожеж

Влада Греції має намір звернутися до Євросоюзу за допомогою в боротьбі з лісовими пожежами, заявив агентству "Ассошіейтед прес" представник грецької служби цивільної оборони Спірос Георгеу.

Він зазначив, що офіційне звернення до ЄС направлять до кінця понеділка.

Це рішення узгодили після того, як влада грецької столиці прийняла рішення про введення надзвичайного стану в зв'язку з масштабними лісовими пожежами поблизу грецької столиці.

Раніше в понеділок повідомлялося про те, що через сильні лісові пожежі багатьом жителям передмість Афін довелося евакуюватися.

Надзвичайний стан у зв'язку з пожежами оголошений у східних і західних передмістях Афін. Одна з пожеж розгорілася довкола Пентелі на північному сході від столиці Греції. У сусідньому районі рятувальники використовують човни, щоб евакуювати людей, які опинилися на відрізаній вогнем ділянці пляжу.

Іншу велику лісову пожежу помічено в 50 км на захід від грецької столиці. Зона вогню створила щільну димову завісу, яка досягла міської межі, і її у вигляді помаранчевої димки можна було спостерігати в небі над Афінами, відзначає агентство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА