08:34 24.07.2018

Суд в США переніс засідання у справі про банківські і податкові махінації Манафорта на 31 липня

2 хв читати
Суд в США переніс засідання у справі про банківські і податкові махінації Манафорта на 31 липня

Окружний суд США в понеділок переніс слухання у справі про банківські і податкові махінації екс-глави передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта на 31 липня, повідомляє USA Today.

Рішення прийнято після того, як судді Томасу Селбі Еллісу III було подано прохання про перенесення від адвокатів П.Манафорта, щоб дати захисту більше часу для вивчення матеріалів справи.

У проханні зазначалося, що адвокати обвинуваченого запізно отримали 120 тис. сторінок документів для вивчення перед судовим засіданням, яке, як планувалося спочатку, мало відбутися до кінця цього тижня.

Працюючий з П.Манафортом адвокат Кевін Даунінг уточнив, що більша частина цих документів пов'язана з Ріком Гейтсом, колишньої правою рукою П.Манафорта, який раніше визнав провину, й який стане ключовим свідком на слуханнях.

"Це серцевина справи. Я впевнений, що нам дуже важливо поглянути на ці папери перед початком суду", - сказав він.

П.Манафорта обвинувачують у відмиванні коштів під час роботи лобістом на українську "Партію регіонів", а також в ухиленні від сплати податків.

В середині червня американська федеральна судова влада вирішила взяти під варту П.Манафорта. Це пов'язано з тим, що суд переглянув рішення щодо його утримання під домашнім арештом в очікуванні слухань у справі.

Незважаючи на те, що обвинувачення на адресу П.Манафорта були висунуті в рамках розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, присвяченого можливого втручання Росії в американські вибори в 2016 році, жодне з висунутих йому обвинувачень не вказує на причетність Москви до результатів президентських виборів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА