10:05 24.07.2018

Щонайменше 65 людей стали жертвами аномальної спеки в Японії

1 хв читати
Щонайменше 65 людей стали жертвами аномальної спеки в Японії

Щонайменше 65 людей померли в Японії через украй спекотну погоду за останній тиждень, передає в понеділок японський телеканал "Ен-Ейч-Кей".

Понад 22,6 тис. осіб госпіталізовано з симптомами теплового удару.

За інформацією японського Агентства боротьби з пожежами та стихійними лихами, йдеться про найбільшу кількість госпіталізованих із цим діагнозом від початку реєстрації таких даних 10 років тому. При цьому показники за 2018 рік у 3,1 разу перевищують цифри за аналогічний період 2017 року.

Найбільше госпіталізованих припало на Токіо - 1979 осіб, на префектуру Айті - 1954 і на Осаку - 1779. Понад половина постраждалих - віком 65 років і старше.

Співробітники агентства радять жителям країни використовувати кондиціонери, пити більше води та без зволікання викликати швидку допомогу, якщо вони бачать людей із симптомами теплового удару.

Напередодні "Ен-Ейч-Кей" повідомляв, що метеорологи в понеділок зареєстрували найвищу температуру за всю історію спостережень у Японії - 41,1° С. Рекорд було зафіксовано в районі міста Кумагая в префектурі Сайтама на північ від Токіо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА