10:54 25.07.2018

Сі-Ен-Ен оприлюднив аудіозапис, на якому Трамп нібито обговорює з екс-адвокатом виплати за мовчання моделі Playboy

2 хв читати

Американський телеканал Сі-Ен-Ен у ніч на середу оприлюднив аудіозапис, на якому президент США Дональд Трамп, будучи кандидатом на президентських виборах, імовірно обговорює зі своїм колишнім адвокатом Майклом Коеном питання про виплати за мовчання колишньої моделі журналу Playboy Карен Макдугал.

Аудіозапис, таємно зроблений М.Коеном під час зустрічі з Д.Трампом у 2016 році, потрапив у розпорядження телеканалу від юриста, що представляє інтереси колишнього адвоката Д.Трампа Ланні Девіса.

За його словами, на записі чути, як Д.Трамп, обговорюючи певне "фінансування", велів М.Коену "заплатити готівкою", на що той відповідає: "Ні, ні, ні".

У свою чергу нинішній адвокат американського президента Руді Джуліані заявив в інтерв'ю телеканалу "Фокс ньюс", що на аудіозаписі Д.Трамп говорить М.Коену: "Не платити готівкою".

"Президент не став би говорити про те, щоб використовувати готівку... Так може сказати лише повний ідіот, а президент - не ідіот", - заявив Р.Джуліані в ефірі "Фокс ньюс".

"Я згоден із тим, що цей аудіозапис трохи нерозбірливий, але я запевняю вас, що ми прослухали його багато, багато разів, і з розшифровки одразу ясно, що президент Трамп говорить: "Не плати готівкою", - додав він.

Крім того, Р.Джуліані розкритикував М.Коена, заявивши: "Це обурливо, що хтось нишком записував розмову зі своїм клієнтом".

У свою чергу американські ЗМІ зазначили, що йдеться про аудіозапис поганої якості, і це ускладнює питання про те, що саме на ньому говорить Д.Трамп.

Раніше повідомлялося, що М.Коен у 2016 році таємно здійснював аудіозапис розмови про виплати колишній моделі Playboy з Д.Трампом, коли той був кандидатом у президенти США від Республіканської партії. К.Макдугал заявляла, що у неї були стосунки з Д.Трампом у 2006 році, після того, як він одружився на Меланією Трамп.

Адвокат Д.Трампа Р.Джуліані після публікації підтвердив, що запис розмови дійсно існує, але заявив, що К.Макдугал гроші не виплачували.

У квітні співробітники ФБР обшукали офіс М.Коена в Рокфеллерівському центрі на Мангеттені, а також його апартаменти і номер у готелі, який він займав, і вилучили документи про клієнтів юриста та його особисті фінанси, а також запис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА