13:32 25.07.2018

Загибла у вівторок увечері в ДТП у центрі Києва дівчинка була росіянкою

1 хв читати
Загибла у вівторок увечері в ДТП у центрі Києва дівчинка була росіянкою

Восьмирічна дівчинка, яку у вівторок увечері збив на смерть на бульварі Лесі Українки в центрі Києві водій позашляховика "Hummer", була громадянкою РФ, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

За даними співрозмовника агентства, встановлюється, проживала вона в Києві на постійній основі або приїхала в гості.

Крім того, наразі збирають та уточнюють інформацію про водія автомобіля, проводяться експертизи та, швидше за все, в четвер слідство звернеться до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

За даними деяких ЗМІ, загибла дівчинка приїхала з Москви з мамою і братом в гості до родичів. Мати і брат в момент аварії перебували поруч з нею, але не постраждали.

Як повідомлялося, аварія сталася близько 22:30 24 липня. Дівчинка з мамою переходила дорогу на регульованому пішоходові на зелене світло. У цей час Hummer, не зупиняючись на червоне, світло, збив дитину. Після цього водій 1995 р.н. намагався сховатися, але його незабаром затримали. Під час затримання чинив опір правоохоронцям.

Водія повідомлено про підозру за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Збита їм дівчинка дістала численні травми і померла ще до приїзду "швидкої допомоги".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА