15:30 25.07.2018

Держсекретар Мінекології Дмитренко просить суд визнати протиправними рекомендації Комісії вищого корпусу держслужби про його звільнення

2 хв читати

Державний секретар Міністерства екології та природних ресурсів України Геннадій Дмитренко просить Окружний адміністративний суд Києва визнати протиправними та скасувати рекомендації Комісії з питань вищого корпусу державної служби, дані Кабінету Міністрів України про його звільнення.

Згідно з інформацією в Єдиному реєстрі судових рішень, зокрема, Г.Дмитренко звернувся до суду з позовом, в якому просить про визнання протиправним та скасування рішення Комісії, оформленого протоколом від 28 березня 2018 року, щодо пропозицій уряду про його звільнення з посади держсекретаря.

Зазначається, що підставами для позову є порушення прав і інтересів позивача внаслідок протиправного прийняття оскаржуваного рішення.

Також Г.Дмитренко подав до суду письмову заяву про забезпечення позову шляхом зупинення дії оскаржуваного рішення до завершення судового розгляду, а суд, у свою чергу, задовольнив його.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак повідомив, що Г.Дмитренко перебуває у відпустці, що не дозволяє Кабміну прийняти рішення про його звільнення.

Як повідомлялося, Комісія вищого корпусу держслужби рекомендувала Кабміну звільнити держсекретаря Мінекології Г.Дмитренка.

28 лютого Кабмін відсторонив Г.Дмитренка від виконання повноважень.

У зв'язку з відстороненням Г.Дмитренко тимчасово обов'язки держсекретаря покладено на начальника управління експертної роботи і організаційно-аналітичного забезпечення міністерства Олену Гаврилюк.

У січні 2017 року Кабмін призначив Г.Дмитренка держсекретарем Мінекології, до цього він обіймав посаду першого заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації (з березня 2014 року до 15 грудня 2016 року).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 46 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина поранена

ВИБУХ У ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

За добу відбулося 77 бойових зіткнень, 7 - ще тривають, найгарячішим залишається покровський напрямок

110 ОМБ ім. М.Безручка: Збито черговий ворожий СУ-25

Нова зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться 20 травня

У Москви немає шансу підкорити нашу країну, наших людей, свідомість та історію

У Києві відкрили пам'ятний камінь на місці майбутнього меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА