16:49 26.07.2018

У Києві реконструюють зливостоки біля метро "Лівобережна"

1 хв читати

У Києві заплановано провести реконструкцію дощової каналізації на Броварському проспекту від станції метро "Лівобережна" до моста метро вартістю 190 млн грн, повідомляють у комунальній корпорації "Київавтодор".

"Повний комплекс робіт із реконструкції дощової каналізації на проспекті Броварському від вулиці Шептицького до моста метро через Русанівську протоку - 190 млн грн", - сказали в прес-службі компанії.

Водночас генеральний директор "Київавтодору" Олександр Густєлєв на прес-конференції в четвер у Києві зазначив, що реконструкція триватиме, щонайменше, 1,5-2 роки.

"Сама реконструкція передбачає повну реконструкцію системи зливової каналізації. Не лише в зоні метро" Лівобережна ", але і повністю переходів, збільшення пропускної здатності. Там повністю буде змінено систему каналізації, згідно із будівельними нормами, і інженерними розробками", - сказав він.

За словами О.Густєлєва, дата початку реконструкції наразі невідома.

У середу в Києві через негоду постраждала інфраструктура міста, в деяких місцях було надмірне скупчення води, підтоплення. Зокрема проблеми були в районі станції метро "Лівобережна", де після випадання рясних опадів традиційно затоплюється автомобільна дорога, що проходить під мостом шляхопроводу, що робить її непроїжджою. Станція і шляхопровід були споруджені в 1965 році посеред малоповерхової індивідуальної забудови, яку згодом змінила висотна, а розв'язка біля станції перетворилася на великий транспортний вузол.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА