08:58 27.07.2018

Колишній адвокат Трампа готовий свідчити проти нього у "російській справі"

2 хв читати
Колишній адвокат Трампа готовий свідчити проти нього у "російській справі"

Колишній адвокат американського лідера Дональда Трампа Майкл Коен стверджує, що той знав про зустріч свого сина Дональда Трампа-молодшого з представниками Росії в червні 2016 року в Трамп-Тауер, повідомляє телеканал CNN з посиланням на джерела.

За їхньою інформацією, М.Коен заявляє, що він особисто спостерігав за тим, як Д. Трампа поінформували стосовно пропозиції росіян зустрітися з його сином. За словами екс-адвоката, Д.Трамп схвалив пропозицію про зустріч.

Як повідомили джерела, М.Коен готовий розповісти про це спецпрокурору з розслідування "російського справи" Роберту Мюллеру.

Джерела зазначають, що у колишнього адвоката немає речових доказів, в тому числі аудіозаписів, щоб підтвердити свої заяви.

"Він (М.Коен-ІФ), безумовно, джерело, яке не заслуговує на довіру", - заявив чинний адвокат американського президента Руді Джуліані.

Улітку 2017 року в західних ЗМІ з'явилася інформація, згідно з якою в червні 2016 року Д.Трамп-молодший напередодні виборів президента США зустрічався з адвокатом Наталією Весельницькою, яка нібито "має зв'язки в Кремлі" і яка мала у своєму розпорядженні інформацію щодо кандидата в президенти США 2016 року екс-держсекретаря Гілларі Клінтон.

На зустрічі також були присутні глава передвиборного штабу Пол Манафорт і зять майбутнього президента США Джаред Кушнер - нинішній радник президента.

Представники Д. Трампа-молодшого, а також Дж.Кушнера підтвердили факт зустрічі. Вони відзначили, що на ній обговорювалися питання програми усиновлення і ніяк не зачіпалася тема виборів.

У США відбувається низка розслідувань із втручання Росії в президентські вибори в 2016 році. Крім юридичного комітету, їх ведуть комітети з розвідки Сенату і Палати представників. Крім того, окреме розслідування веде спецпрокурор Роберт Мюллер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА