11:09 29.07.2018

День сил спеціальних операцій ЗСУ: Порошенко і Турчинов привітали українських військовослужбовців

2 хв читати
День сил спеціальних операцій ЗСУ: Порошенко і Турчинов привітали українських військовослужбовців

Президент України Петро Порошенко і секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов привітали українських військовослужбовців із нагоди Дня сил спеціальних операції Збройних Сил України.

"Вітаю вас із Днем Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Ви - гордість нашої країни, сила української армії та гідні продовжувачі її славних традицій", - йдеться в повідомленні прес-служби глави Української держави.

П.Порошенко не тільки привітав військовослужбовців сил спеціальних операцій ЗСУ, а й подякував їм за віддану службу.

"Щира подяка всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам сил спеціальних операцій Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу на персональному сайті прес-служба РНБО оприлюднила привітання О.Турчинова. У повідомленні відомства зазначається, що сили спеціальних операцій (ССО) створені за найкращими зразками відповідних підрозділів країн-членів НАТО, які у складних воєнних умовах набули бойових спроможностей і з честю та гідністю беруть активну участь у захисті нашої держави від збройної агресії.

Крім того, в прес-службі президента та секретаря РНБО зазначили, що військовослужбовці підрозділів ССО є військовою елітою української держави.

О.Турчинов висловив упевненість в тому, що "високий рівень психологічної, фізичної та бойової підготовки, професіоналізм, незламний і непереможний бойовий дух, поєднання досвіду і любові до України і надалі будуть допомагати з честю вирішувати завдання захисту Батьківщини в будь-яких умовах".

"Щиро бажаю вам і вашим рідним, миру, здоров'я, благополуччя, добробуту та злагоди", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на персональному сайті О.Турчинова.

Також зі святом привітав командувач об'єднаних сил Сергій Наєв.

"Про героїзм та подвиги бійців Сил спеціальних операцій сьогодні не заведено говорити в повний голос. Однак я впевнений, що настане час і Україна знатиме своїх героїв! Як командувач Об'єднаних сил, знаю, що воїни Сил спеціальних операцій завжди готові дивитися в очі ворогу і цілеспрямовано досягати своєї мети. Щодня Ви доводите справою Вашу відданість військовій присязі, військовому обов'язку, почесній справі служіння Батьківщині", – йдеться в повідомленні, поширеному прес-центром штабу Операції об'єднаних сил в "Фейсбук".

А начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко вважає, що в боротьбі з агресором в українців є секретна зброя.

"Перебуваючи на заходах святкування, присвячених Дню ЗСУ, відзначив те, що ми повинні завжди пам'ятати: у боротьбі з агресором українці володіють однією таємною зброєю - у нас немає альтернативи окрім перемоги. Адже ми боремося на своїй землі, за свою Україну і майбутнє наших нащадків! Ми маємо зробити все можливе і неможливе, але перемогти", – йдеться в оприлюдненому на сторінці В.Муженка повідомленні у соцмережі "Фейсбук".

29 липня в Україні відзначається День сил спеціальних операцій Збройних сил України, заснований у 2016 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА