20:20 29.07.2018

Британський МОЗ попросив не наближатися до гробу загиблої в Еймсбері жінки

2 хв читати
Британський МОЗ попросив не наближатися до гробу загиблої в Еймсбері жінки

Міністерство охорони здоров'я Великої Британії випустило рекомендації з процедури поховання Дон Стерджес, яка загинула внаслідок отруєння в місті Еймсбері. Про це повідомляє Sky News з посиланням на постанову британського міністерства.

Як наголошується в повідомленні, спеціальні заходи введені, щоб захистити тих, хто прийде попрощатися із загиблою. Так, під час церемонії труну з тілом Стерджес не можна буде нести до місця кремації. Вона вже перебуватиме в залі прощання. Крім того, учасників траурної церемонії попросили триматися подалі від тіла покійної.

Партнер Стерджес Чарлі Роулі в інтерв'ю Sky News сказав, що загибла жінка "заслуговує більшого". Він зазначив, що зараз сам він приймає ліки, щоб оговтатися від отруєння.

Роулі і Стерджес знайшли без свідомості в кінці червня в місті Еймсбері. Цей населений пункт знаходиться в 10 км від Солсбері, де були отруєні колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. У Британії вважають, що Скрипалі і пара з Еймсбері були отруєні нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Як розповів Роулі, речовина знаходилася в парфумерному флаконі. За його словами, він знайшов його на вулиці в Еймсбері і подарував своїй супутниці. У Скотленд-Ярді вважають, що обидва випадки отруєння пов'язані. У поліції зазначили, що спочатку отруйну речовину нанесли на ручку будинку, де жили Скрипалі, а потім флакон викинули. Після цього він потрапив до Роулі і Стерджес.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА