14:14 31.07.2018

Після капремонту Великої Окружної навантаження на центральні вулиці Києва зменшиться, - Кличко

2 хв читати
Після капремонту Великої Окружної навантаження на центральні вулиці Києва зменшиться, - Кличко

Після капітального ремонту Великої Окружної дороги зменшиться транспортне навантаження на центральні вулиці Києва, оскільки транзитні автомобілі не їхатимуть центральними магістралями столиці, заявив мер Києва Віталій Кличко.

Як повідомляє прес-служба міського голови Києва, під час інспекції будівництва шляхопроводу та розв'язки на Окружній дорозі, на ділянці від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирська В.Кличко зазначив, що основний проїзд на цій ділянці буде близько 2 кілометрів. Планом передбачено будівництво двох нових шляхопроводів, підземного пішохідного переходу, влаштування насипу земляного полотна, перекладення всіх комунікацій та інженерних мереж. Також передбачено озеленення прилеглої території.

"Київ - велике транзитне місто. Тому разом із ремонтом магістралей у самому місті ми маємо дбати й про транспортні розв’язки навколо столиці. Таким чином ми поліпшимо трафік у місті й оптимізуємо рух транзитного автотранспорту, зокрема великогабаритного. Щоб він не проїжджав центральними магістралями столиці", - наголосив градоначальник.

За його словами, нині виконано роботи з підготовки будівництва шляхопроводів через вул. Богатирську та через залізницю. Зроблено тунельну частину підземного пішохідного переходу. Розпочато пристрій насипу земляного полотна. Завершити всі роботи на об'єкті мають восени наступного року.

Також В.Кличко перевірив, як здійснюються роботи із капітальної реконструкції вулиці Сім'ї Кульженків. Після ремонту там з'явиться прямий виїзд на кільцеву дорогу, яку наразі будують. Це суттєво розвантажить площу Тараса Шевченка від автомобільного й особливо транзитного транспорту, зменшить кількість "пробок" на площі.

"Довжина ділянки, яку ми капітально оновлюємо, два з половиною кілометра. Проектом передбачено влаштування чотирьох смуг руху. Повна заміна асфальтобетонного покриття. Воно буде тришарове. Прокладають тут і нову мережу дощової каналізації, облаштовують тротуари. Тут буде й оновлена мережа зовнішнього освітлення. Нові лампи, які ми встановлюємо – економічні та ефективніші. А це, насамперед, – безпека водіїв та пішоходів. Частину робіт уже виконано", - заявив мер столиці.

В.Кличко нагадав, що за попередні два роки в Києві відремонтували понад 500 кілометрів доріг і проїздів. І як мінімум 300 кілометрів планують оновити цього року.

Наразі в місті завершують ремонтні роботи на вулиці Ярославів Вал, а також на транспортній розв'язці на перетині проспекту Леся Курбаса та вул. Гната Юри та Володимира Покотило, де одночасно ремонтують три шляхопроводи та чотири підземні пішохідні переходи.

Триває капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Кирилівської та вул. Теліги. Там, за словами мера, є невелике відхилення від графіка через надзвичайну ситуацію, викликану стихією. Активно ведуться роботи на вулиці Алма-Атинській і шляхопроводі на цій вулиці, вулицях Назарівській, Генерала Родимцева.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА