11:12 01.08.2018

За підозрою в убивстві військового в Лозовій затримали двох його товаришів по службі

1 хв читати
За підозрою в убивстві військового в Лозовій затримали двох його товаришів по службі

За підозрою в убивстві 23-річного бійця батальйону "Донбас-Україна" Костянтина Козакова затримали двох його товаришів по службі, повідомив заступник військового прокурора Харківського гарнізону Владислав Зубко.

"Підозрюваних затримано. Це його товариші по службі. Їм оголошено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне групою осіб) КК України. Сьогодні плануємо направити до суду клопотання про обрання запобіжного заходу", - сказав В.Зубко кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

За його словами, підозрювані визнали свою провину.

В.Зубко не зміг назвати мотив убивства, але повідомив, що на момент злочину підозрювані перебували у стані алкогольного сп'яніння. "Мотив наразі з’ясовується. Можу тільки сказати, що це сталося в стані алкогольного сп'яніння. Було спільне розпивання спиртних напоїв", - сказав В.Зубко.

Як повідомлялося раніше, тіло військовослужбовця було знайдено в каналізаційному колекторі в м. Лозовій Харківської області. За цим фактом поліція розпочала розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України".

У вівторок увечері комбат "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що винних у смерті бійця знайдено. "Вбивць знайдено за один день і заарештовано. Нелюдів, які по-звірячому вбили Костянтина Козакова, буде суворо і справедливо покарано", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА