12:22 02.08.2018

В Одесі невідомий протаранив вантажівкою автомобіль активістів і зник

1 хв читати

Невідомий на вантажному автомобілі протаранив легковий автомобіль, в якому перебували активіст Григорій Козьма та голова Одеської міської організації "Народний рух України" Михайло Кузаконь.

"Тільки що на мене та Михайла Кузаконя скоєно напад із використанням вантажівки, яка на великій швидкості цілеспрямовано в'їхала в машину, водій вистрибнув з авто ще на ходу і побіг. Водій втік на мопеді, що чекав його заздалегідь. За моєї пам'яті їх було троє", - написав про інцидент Г.Козьма на своїй сторінці в Facebook.

"Я встиг вистрибнути та залишився цілим. Михайло теж цілий. На вулиці гралися діти. Очікуємо поліцію та ЗМІ", - додав він.

Поліція поки що офіційно ситуацію не прокоментувала.

М.Кузаконь на місці події повідомив журналістам, що раніше йому надходили погрози і він звертався в зв'язку з цим до поліції. Правоохоронці, за його словами, розпочали кримінальне провадження, однак ніякого руху за ним не було.

При цьому М.Кузаконь пов'язує подію зі своєю громадсько-політичною діяльністю та передбачає, що за нападом стоять "представники місцевої влади".

У свою чергу Г.Козьма розповів, що після того як вантажівка врізалася в його автомобіль, він вискочив із машини та відкрив стрілянину по нападникам з травматичної зброї, через що вони ретирувалися

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА