14:23 02.08.2018

Українці, що постраждали в ДТП у Білорусі, вже отримали необхідну допомогу - МЗС

1 хв читати
Українці, що постраждали в ДТП у Білорусі, вже отримали необхідну допомогу - МЗС

Шестеро громадян України, які постраждали в Білорусі в дорожньо-транспортній пригоді, вже отримали необхідну медичну допомогу і продовжили свою подорож, повідомив офіційний представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"Постраждалим у ДТП у Білорусі шістьом українцям було надано медичну допомогу, і через незначні травми вони продовжили подорож", - повідомив В.Кирилич агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Як повідомлялося, туристичний автобус міжнародного сполучення потрапив у ДТП в Оршанському районі Білорусі. "Подія з автобусом міжнародного сполучення Київ-Таллінн, на борту якого перебували 53 людини - громадяни України, Молдови та Росії, сталася о 4:30 2 серпня", - зазначили в Управлінні внутрішніх справ Вітебського облвиконкому.

За попередньою інформацією, водій заснув за кермом і на 186-му км автодороги М8 біля села Світочівка наїхав на світлову опору, після чого автобус перекинувся на бік у кювет за ходом руху. "Для оцінки фізичного стану до лікарні доправили 12 осіб. Вісьмох із них уже оглянули лікарі й відпустили. За словами медиків, серйозних травм в аварії ніхто з постраждалих не зазнав і госпіталізації не потребує", - наголосили в УВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА