08:23 03.08.2018

Постраждала від нападу в Херсоні погодилася співпрацювати з поліцією

2 хв читати

Радниця мера Херсона Катерина Гандзюк, постраждала від нападу з кислотою, погодилася співпрацювати з поліцією, повідомив заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.
В.Аброськін заявив, що оперативники Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) відвідали за місцем лікування жительку Херсона, яка стала жертвою нападника з кислотою. За постановою слідчого жінці надано охорону в лікувальному закладі, де вона перебуває. Під час цієї зустрічі потерпіла погодилася співпрацювати зі слідством, зокрема надати відому їй інформацію, яка допоможе розкрити цей злочин.
"Головне те, що жінка пішла на контакт і почала співпрацювати з нами", - зазначив перший заступник голови Нацполіції.
Він також закликав можливих очевидців або свідків звертатися до поліції та повідомляти інформацію, яка сприятиме розкриттю цього нападу.
"Ми підтримуємо роботу журналістів і активістів, які намагаються самотужки з’ясувати обставини події та поширюють інформацію з цього приводу. Однак ми звертаємося до громадськості: якщо є якась інформація, що допоможе поліції в розкритті цього злочину та притягнення винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством - повідомляти цю інформацію правоохоронним органам", - зазначив В.Аброськін.
У рамках оперативної наради перший заступник голови Нацполіції заслухав звіти керівників оперативних підрозділів Нацполіції про результати роботи правоохоронних органів у розкритті трьох резонансних злочинів: убивства активіста в Бердянську, нападу на чиновника Херсонської міськради та замаху на вбивство депутата міськради Дніпропетровської області.
У відомстві нагадують, що раніше повідомлялося про надання поліцією охорони чиновниці Херсонської міськради, яка постраждала від нападу молодого чоловіка з кислотою. До Херсона та Каменського (Дніпропетровська область) виїхали і працюють там посилені слідчо-оперативні групи. До їх складу ввійшли представники Головного слідчого управління та Департаменту стратегічних розслідувань.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА