12:59 03.08.2018

Співробітник ДСНС дістав теплового удару під час гасіння пожежі в Українській інженерно-педагогічній академії в Харкові

1 хв читати

Під час гасіння пожежі у двоповерховій будівлі навчального корпусу №4 Української інженерно-педагогічної академії (УІПА), розташованій на вул. Університетській у Харкові, співробітник ДСНС дістав теплового удару й був госпіталізований.

"До лікарні з тепловим ударом госпіталізували 35-річного працівника Державної служби з надзвичайних ситуацій, який брав участь у гасінні пожежі ... Стан здоров'я чоловіка задовільний. Більше до закладів охорони здоров'я ніхто не звертався", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як повідомлялося, інформація про пожежу в будівлі УІПА надійшла до чергової частини ГУ ДСНС у Харківській області о 15:07 у середу. Станом на 18:00 пожежу було локалізовано.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

Будівлю, в якій розташований корпус №4 УІПА, спорудили в 1767-1777 рр. архітектор І.Вільянов і його учень П.Ярославський за проектом московського архітектора М.Тихменєва, спочатку вона призначалася для резиденції місцевого губернатора. Пізніше тут розміщувався Імператорський Харківський університет (нині - Харківський національний університет ім. Каразіна), перший університет на сході України і другий - в Україні.

Будівля є пам'яткою історії та пам'яткою архітектури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА