18:17 06.08.2018

Поліція вирішує питання про відкриття справи у зв'язку зі спробою проникнення невідомих у будинок журналістки

2 хв читати

Поліція Київської області вирішує питання про відкриття кримінального провадження у зв'язку зі спробою проникнення в понеділок уранці невідомих у будинок журналістки програми "Надзвичайні новини" телеканалу ICTV Вікторії Сеник у Київській області.

"Уранці в понеділок невідомі перелізли через огорожу будинку у Васильківському районі, в якому живе мама журналістки. Зловмисники походили у дворі біля будинку і, напевно, злякавшись, що їх побачить сусід, втекли в автомобілі ще до приїзду груп поліції", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

"Вирішується питання про відкриття кримінальної справи за ст. 162 Кримінального кодексу (незаконне проникнення в житло)", - сказали в прес-службі, зазначивши при цьому, що жодних заяв про те, що зловмисники щось викрали або пошкодили майно, до поліції не надходило.

Раніше голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко з посиланням на інформацію тележурналіста Костянтина Стогнія повідомив, що на будинок, у якому мешкає В.Сеник разом із батьками, було скоєно напад. " Люди в камуфляжній формі перелізли через огорожу й почали вибивати двері в будинку. Мама Вікторії та сусіди здійняли галас, викликали поліцію. Це налякало нападників. Прибулий наряд не зміг затримати зловмисників, які втекли на автомобілі. Одного з нападників нібито впізнали. За попередніми даними – це розшукуваний представник чеченського кримінального угруповання. Уточнюємо. Точну інформацію дамо пізніше", - написав він.

При цьому К.Стогній нагадав, що В.Сеник переїхала до батьків після того, як до її орендованої квартири біля станції метро "Політехнічний інститут" вломилися через вікно невідомі. "Тоді спрацювала сигналізація. Прибулий на спрацювання наряд теж тоді нікого не зміг затримати. Цінності не зникли, за винятком маленької іконки на ланцюжку. Мабуть, відбувається полювання за інформацією. Або залякування", - додав він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА