16:35 07.08.2018

На Волині прикордонники ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми

1 хв читати
На Волині прикордонники ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми

У пункті пропуску "Ягодин" під час спроби переміщення двох громадянок України до Республіки Польща з метою їх подальшої примусової сексуальної експлуатації затримано 29-річного жителя Волині.

"До поля зору оперативних підрозділів зловмисник потрапив ще півроку тому. Загалом під час оперативної розробки було задокументовано кілька фактів підготовки до скоєння злочинної діяльності. Зловмисник, користуючись уразливим станом постраждалих, обіцяв влаштувати їх на високооплачувану роботу в Польщі, після чого разом зі своїми спільниками на території сусідньої держави, застосовуючи методи обману, заганяв жертв до боргової кабали та під приводом надання певних привілеїв і послуг втягував жінок до заняття проституцією", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України у вівторок.

Наразі чоловікові оголошено підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 12 років із конфіскацією майна. Слідство триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА