21:03 07.08.2018

Стосовно колишнього адвоката Трампа проводять розслідування за підозрою в податкових махінаціях - ЗМІ

2 хв читати

Федеральна прокуратура Нью-Йорка проводить розслідування стосовно колишнього адвоката президента США Майкла Коена за підозрою в махінаціях з податками, повідомляє у вівторок газета "Уолл-стріт джорнел" із посиланням на обізнані джерела.
За даними газети, федеральна прокуратура намагається з'ясувати, чи не було порушень в податкових деклараціях компанії М.Коена, що займалася ліцензіями таксі.
Крім того, пише "Уолл-стріт джорнел", прокуратура з'ясовує, чи могли банківські працівники допустити порушення і дозволити М.Коену отримати кредити, на які він не надавав необхідної документації.
Прокуратура, зазначає газета, вже викликала як свідка колишнього бухгалтера М.Коена Джеффрі А.Гетцеля, який відповідав за підготовку значної кількості документів М.Коена для банків.
Обвинувачення в податкових махінаціях, так само як і в банківських, можуть призвести до тюремних термінів, пише газета. У результаті, на думку одного з джерел газети, М.Коен може опинитися під тиском і піти на співпрацю зі слідством.
Раніше повідомлялося, що стосовно М.Коена ведуть розслідування ФБР і прокурор Манхеттена у справі про банківські махінації та фінансові порушення, а також про інші можливі злочини, пов'язані з його приватними діловими інтересами.
У рамках розслідування, за даними ЗМІ, співробітники ФБР 9 квітня обшукали офіс М.Коена в Рокфелеровському центрі на Манхеттені, а також його апартаменти і номер у готелі, який він займав, і вилучили документи про клієнтів юриста та його особисті фінанси.
Співробітники ФБР під час обшуків вилучили записи і документи, які, зокрема, містять інформацію про виплати, зроблені в 2016 році порно-актрисі Стормі Деніелс, яка заявляла раніше про статеві контакти із президентом США Дональдом Трампом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА