11:58 08.08.2018

У Закарпатті контрабандисти стріляли з "травмата" в начальника прикордонної застави

2 хв читати
У Закарпатті контрабандисти стріляли з "травмата" в начальника прикордонної застави

У Рахівському районі Закарпатської області місцеві жителі, які промишляють контрабандою товарів до Румунії напали на начальника прикордонного підрозділу, застосувавши травматичну зброю, внаслідок чого прикордонник дістав поранень і травм і був госпіталізований.

Як повідомляє в середу вранці прес-служба Держприкордонслужби України, наряд, очолюваний начальником прикордонного підрозділу Мукачівського загону поблизу н. п. Великий Бичків (Рахівський р-н, Закарпатська обл.), у вівторок увечері зафіксував політ квадрокоптера з території Румунії в Україну. Щоб дізнатися місце можливого зльоту та посадки безпілотника, прикордонники відстежували його переміщення. Незабаром вони зафіксували його посадку на території одного з помешкань.

"У цей час до офіцера підбігли троє чоловіків і почали завдавати йому ударів. Один із чоловіків вистрілив прикордоннику в спину з травматичної зброї. З метою припинення злочину до місця події було викликано наряд поліції. Двох нападників затримали, особа третього встановлюється. Також вилучено травматичну зброю, з якої, ймовірно, стріляли у прикордонника", - повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

Водночас місцеві ЗМІ з посиланням на правоохоронців повідомляють, що обидва затриманих - місцеві жителі (1994 р. н. і 1981 р. н.). Один з учасників конфлікту здійснив два постріли з пістолета з гумовими кулями "Вій", унаслідок чого працівник Держприкордонслужби дістав поранення і травми. Лікарі діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом вилиці, одне кульове поранення в груди. Потерпілий перебуває в лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 345 Кримінального кодексу (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків). Наразі слідчі готують подання до суду для обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА