10:16 09.08.2018

В Еквадорі введено режим надзвичайного стану через велику кількість біженців із Венесуели

1 хв читати

Влада Еквадору оголосила в країні режим надзвичайного стану у зв'язку з напливом венесуельських біженців, які через Колумбію намагаються дістатися Еквадору, йдеться в заяві еквадорського МЗС.

"Уряд Еквадору впровадив режим надзвичайного стану в провінціях Карчі, Ель-Оро та Пічинча, щоб приділити належну увагу венесуельським мігрантам на північному кордоні країни", - йдеться в повідомленні.

Режим НС, у рамках якого на північ країни буде направлено додаткові бригади лікарів, поліції та соціальних працівників, діятиме до кінця серпня.

У повідомленні наголошується, що кількість венесуельців, котрі прибувають через Колумбію, сягнула цього тижня в середньому 4,2 тис. осіб на добу. При цьому МЗС не уточнює, якою була статистика раніше й чому кількість біженців збільшилася.

Згідно з повідомленням МЗС, міжнародні організації, такі як Агентство ООН у справах біженців, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців і Міжнародна організація у справах біженців, нададуть Каракасу допомогу в зв'язку з масовим переміщенням жителів Венесуели, яка потерпає від економічної кризи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА