17:27 09.08.2018

МВС у касаційному порядку оскаржить відновлення Бочковського на посаді глави ДСНС

1 хв читати
МВС у касаційному порядку оскаржить відновлення Бочковського на посаді глави ДСНС

Міністерство внутрішніх справ України в касаційному порядку оскаржить рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який підтвердив рішення суду першої інстанції про відновлення Сергія Бочковського на посаді голови Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Міністерство внутрішніх справ України... Міністерство юстиції України, яке представляє інтереси Кабінету Міністрів України, та Державна служба України з питань надзвичайних ситуацій готують касаційні скарги на рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який залишив чинним рішення суду першої інстанції про відновлення Сергія Бочковського на посаді глави ДСНС", - йдеться в повідомленні МВС.

У міністерстві нагадують, що С.Бочковський підозрюється в скоєнні низки кримінальних правопорушень. Його було звільнено з посади голови ДСНС, але він продовжував проходити службу цивільного захисту та залишався чинним полковником служби цивільного захисту.

"Відповідно до вимог закону України "Про запобігання корупції" він зобов'язаний подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Незважаючи на цю вимогу Бочковський не подав декларації за 2016 і 2017 роки, про що було проінформовано НАЗК... НАЗК звернулося з вимогою подати відповідні декларації", - зазначає МВС.

За інформацією відомства, 17 травня 2018 року С.Бочковськй подав декларації за 2016 і 2017 роки, після чого НАЗК кваліфікувало його порушення як адміністративні та було складено два протоколи, направлені на розгляд Броварського міськрайонного суду Київської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА