13:16 10.08.2018

Злодій зламав ногу під час спроби пограбування в центрі Києва

1 хв читати

Зловмисник у центрі Києва вихопив у чоловіка сумку з особистими речами і при спробі втечі зламав ногу, його затримали правоохоронці, які перебували неподалік.

Як повідомляє в п'ятницю відділ комунікації поліції Києва, це сталося на вулиці Грушевського, коли киянин говорив телефоном. Невідомий схопив його сумку, яка лежала на лавці, і втік. У сумці, за словами потерпілого, були документи і понад 10 тис. грн.

Неподалік від місця скоєння злочину перебували оперативники Печерського району, які кинулися наздоганяти грабіжника. Помітивши переслідування, зловмисник забіг у під'їзд і стрибнув на вулицю з другого поверху. При падінні порушник зламав ногу і його затримали оперативники.

Правоохоронці з'ясували, що грабіжником виявився 33-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Його затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом пограбування слідчий відділ Печерського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Наразі правопорушник через травму ноги перебуває в лікарні. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА