15:39 10.08.2018

Мати Балуха змогла відвідати його в ІТТ у присутності поліцейського

1 хв читати
Мати Балуха змогла відвідати його в ІТТ у присутності поліцейського

Мати політв'язня Володимира Балуха, який продовжує безстрокове голодування, відвідала сина в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) в окупованому Криму.

"Мати політв'язня Володимира Балуха 9 серпня відвідала свого сина в ІТТ п.Роздольне", - йдеться в повідомленні Кримської правозахисної групи на сайті в п'ятницю.

Мати розповіла, що В.Балух практично не вживає їжу, лише іноді кисіль із вівсянки та сухарі.

"Нічого доброго. Худий, страшний такий. Скелет. Один скелет ... Одні кістки та шкіра на кістках. Виглядає, як дідок. Він ніколи мені не скаже, що у нього щось зі здоров'ям погано. Ніколи. Я знаю, що і хворів він, і поперек болів, і нога, та взагалі все було погано, а він мені говорив, що все добре. Коли ми з ним говорили, поруч стояв поліцейський, а він при ньому нічого такого не скаже", - наводять в організації слова матері політв'язня.

Українського фермера В.Балуха затримали 8 грудня 2016 року в його будинку в селі Серебрянка Роздольненського району тимчасово окупованого Росією Криму. Російська влада пред'явила йому обвинувачення в зберіганні боєприпасів. У січні 2018 року Роздольненський райсуд Криму засудив В.Балуха до 3 років і 7 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні та до штрафу в розмірі 10 тис. російських рублів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА