17:11 10.08.2018

П'ятеро дітей і дорослий загинули, 12 людей постраждали внаслідок ДТП у Запорізькій області

2 хв читати
П'ятеро дітей і дорослий загинули, 12 людей постраждали внаслідок ДТП у Запорізькій області

Неподалік с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою сталася ДТП за участю маршрутного мікроавтобуса та вантажного автомобіля "КамАЗ", унаслідок якої п'ятеро дітей і один дорослий загинули, 12 людей, серед яких також є неповнолітні, дістали травм різного ступеня тяжкості.

"Наразі є інформація про шістьох загиблих, з яких п'ятеро - діти. Також 12 осіб травмовані", - повідомив у п'ятницю ввечері заступник глави Нацполіції України Олександр Фацевич, слова якого наводить прес-служба Нацполіції.

Водночас, за попередніми даними Держслужби України з НС, оприлюдненими на сайті ДСНС, унаслідок ДТП "загинули п’ятеро людей, зокрема четверо дітей, постраждали 15 осіб, з них одна дитина".

При цьому раніше українські ЗМІ повідомляли, що внаслідок ДТП загинув один дорослий, а також п'ятеро дітей: четверо неповнолітніх загинули на місці події, ще одна дитина померла в лікарні. Також повідомлялося про щонайменше 17 постраждалих, серед яких також є діти.

За словами О.Фацевича, ДТП сталася близько 14:30 на автодорозі Харків-Сімферополь біля с. Кам'янського. Поліція з'ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення, а "під час аварії в салоні мікроавтобуса перебували близько 20 пасажирів".

Зараз на місці НП працює посилена слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі обставини події. Роботу групи на місці координує керівництво обласного главку поліції. Крім того, на місці аварії перебувають співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій і медичні працівники.

О.Фацевич додав, що з водієм вантажівки проводяться першочергові слідчі дії. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

Місцеве інтернет-видання "Акцент" із посиланням на свої джерела у "швидкій допомозі" і очевидців аварії повідомляло, що ДТП сталася неподалік с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою. "Маршрутка перевернулася і повністю вигоріла. Відомо, що вона їхала з Кирилівки до Запоріжжя й везла відпочивальників. За однією з версій, у вантажівки відмовили гальма ... На місце виїхали вісім машин "швидкої допомоги", - йшлося в повідомлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА