20:40 10.08.2018

Троє постраждалих у ДТП біля Кам'янського перебувають у реанімації, стан одного з них - дитини 2011 р. н. - вкрай важкий

3 хв читати

Люди, які постраждали під час зіткнення маршрутного мікроавтобуса і "КамАЗу" в п'ятницю вдень біля с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою, госпіталізовані до трьох медичних закладів Запорізької області: Запорізької обласної клінічної лікарні, Василівської районної лікарні та 5-ої міськлікарні Запоріжжя.
Як повідомив журналістам головний лікар Запорізької обласної клінічної лікарні Ігор Шишка, до медзакладу госпіталізували вісьмох осіб, семеро з яких дорослі й одна дитина 2011 р. н., її стан оцінюється як украй важкий.
За інформацією медиків, наразі за життя дитини борються бригади лікарів-анестезіологів і реаніматологів Запорізької обласної клінічної лікарні та дитячої обласної лікарні. В неї вже була зупинка серця.
Ще двоє постраждалих перебувають у реанімації Запорізької обласної клінічної лікарні. Решту госпіталізовано до відділень хірургії, нейрохірургії та травматології.
Усім постраждалим надається комплексна медична допомога. Медикаментами та препаратами крові всі вони забезпечені в повному обсязі.
Також частину постраждалих у ДТП доправили до Василівської районної лікарні та 5-ої міської лікарні Запоріжжя.
У поліції Запорізької області повідомили, що працює "гаряча лінія" для рідних і близьких людей, постраждалих у ДТП. Номери телефонів "гарячої лінії": +38 (061) 239-21-02; +38 (050) 341-41-00.
Раніше в Національній поліції повідомляли, що в дорожній аварії загинули п'ятеро дітей і один дорослий. Крім цього, травми різного ступеня тяжкості отримали 12 осіб, серед яких також є неповнолітні.
За даними медиків, під час зіткнення маршрутки з вантажівкою на місці загинули чотири дитини - два хлопчики та дві дівчинки. Ще один хлопчик помер у лікарні.
При цьому лікарі неофіційно стверджують, що кількість госпіталізованих після ДТП перевищує оприлюднені дані. За словами співрозмовників агентства "Інтерфакс-Україна", загалом з місця ДТП до лікарень доправили 19 постраждалих, один з яких - неповнолітній хлопчик - помер згодом помер у медзакладі, ставши шостим загиблим.
В обласному главку поліції агентству не підтвердили цієї інформації, зазначаючи, що в мікроавтобусі, який виконував нерегулярне перевезення з курортної Кирилівки, загалом перебували 20 пасажирів.
При цьому те, чи могла кількість пасажирів, котрі реально перебували в мікроавтобусі, перевищувати заявлену, з'ясує слідство.
Як повідомлялося, у п'ятницю вдень неподалік с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою сталася ДТП за участю маршрутного мікроавтобуса і вантажного автомобіля "КамАЗ", унаслідок якої п'ятеро дітей і один дорослий загинули, щонайменше 12 осіб, серед яких також є неповнолітні, отримали травми різного ступеня тяжкості.
Заступник глави Нацполіції України Олександр Фацевич повідомив про шістьох загиблих у ДТП, з яких п'ятеро - діти. Також в аварії були травмовані 12 осіб. На той момент поліція з'ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення, а "під час аварії в салоні мікроавтобуса перебувало близько 20 пасажирів".
За оприлюдненими попередніми даними Держслужби України з НС, унаслідок ДТП "загинули п’ятеро осіб, з них чотири дитини, постраждали 15 людей, зокрема одна дитина".
При цьому раніше українські ЗМІ повідомляли, що в ДТП загинув один дорослий, а також п'ятеро дітей: четверо неповнолітніх загинули на місці події, ще одна дитина померла в лікарні. Також повідомлялося про щонайменше 17 постраждалих. При цьому кількість постраждалих варіювалася від 13 до 17.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА