09:38 11.08.2018

Троє постраждалих у ДТП біля Кам'янського перебувають у реанімації, стан одного з них - дитини 2011 р. н. - вкрай важкий

3 хв читати

Люди, які постраждали під час зіткнення маршрутного мікроавтобуса і "КамАЗу" в п'ятницю вдень біля с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою, госпіталізовані до трьох медичних закладів Запорізької області: Запорізької обласної клінічної лікарні, Василівської районної лікарні та 5-ої міськлікарні Запоріжжя.

Як повідомив журналістам головний лікар Запорізької обласної клінічної лікарні Ігор Шишка, до медзакладу госпіталізували вісьмох осіб, семеро з яких дорослі й одна дитина 2011 р. н., її стан оцінюється як украй важкий.

За інформацією медиків, наразі за життя дитини борються бригади лікарів-анестезіологів і реаніматологів Запорізької обласної клінічної лікарні та дитячої обласної лікарні. В неї вже була зупинка серця.

Ще двоє постраждалих перебувають у реанімації Запорізької обласної клінічної лікарні. Решту госпіталізовано до відділень хірургії, нейрохірургії та травматології.

Усім постраждалим надається комплексна медична допомога. Медикаментами та препаратами крові всі вони забезпечені в повному обсязі.

Також частину постраждалих у ДТП доправили до Василівської районної лікарні та 5-ої міської лікарні Запоріжжя.

У поліції Запорізької області повідомили, що працює "гаряча лінія" для рідних і близьких людей, постраждалих у ДТП. Номери телефонів "гарячої лінії": +38 (061) 239-21-02; +38 (050) 341-41-00.

Раніше в Національній поліції повідомляли, що в дорожній аварії загинули п'ятеро дітей і один дорослий. Крім цього, травми різного ступеня тяжкості отримали 12 осіб, серед яких також є неповнолітні.

За даними медиків, під час зіткнення маршрутки з вантажівкою на місці загинули чотири дитини - два хлопчики та дві дівчинки. Ще один хлопчик помер у лікарні.

При цьому лікарі неофіційно стверджують, що кількість госпіталізованих після ДТП перевищує оприлюднені дані. За словами співрозмовників агентства "Інтерфакс-Україна", загалом з місця ДТП до лікарень доправили 19 постраждалих, один з яких - неповнолітній хлопчик - помер згодом помер у медзакладі, ставши шостим загиблим.

В обласному главку поліції агентству не підтвердили цієї інформації, зазначаючи, що в мікроавтобусі, який виконував нерегулярне перевезення з курортної Кирилівки, загалом перебували 20 пасажирів.

При цьому те, чи могла кількість пасажирів, котрі реально перебували в мікроавтобусі, перевищувати заявлену, з'ясує слідство.

Як повідомлялося, у п'ятницю вдень неподалік с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою сталася ДТП за участю маршрутного мікроавтобуса і вантажного автомобіля "КамАЗ", унаслідок якої п'ятеро дітей і один дорослий загинули, щонайменше 12 осіб, серед яких також є неповнолітні, отримали травми різного ступеня тяжкості.

Заступник глави Нацполіції України Олександр Фацевич повідомив про шістьох загиблих у ДТП, з яких п'ятеро - діти. Також в аварії були травмовані 12 осіб. На той момент поліція з'ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення, а "під час аварії в салоні мікроавтобуса перебувало близько 20 пасажирів".

За оприлюдненими попередніми даними Держслужби України з НС, унаслідок ДТП "загинули п’ятеро осіб, з них чотири дитини, постраждали 15 людей, зокрема одна дитина".

При цьому раніше українські ЗМІ повідомляли, що в ДТП загинув один дорослий, а також п'ятеро дітей: четверо неповнолітніх загинули на місці події, ще одна дитина померла в лікарні. Також повідомлялося про щонайменше 17 постраждалих. При цьому кількість постраждалих варіювалася від 13 до 17.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА