14:38 11.08.2018

У Запорізькій обласній лікарні залишаються 5 постраждалих у ДТП напередодні, ще 6 госпіталізовані до інших медзакладів

2 хв читати
У Запорізькій обласній лікарні залишаються 5 постраждалих у ДТП напередодні, ще 6 госпіталізовані до інших медзакладів

У Запорізькій обласній клінічній лікарні станом на ранок суботи залишаються 5 із 10 постраждалих напередодні в п'ятницю в ДТП на трасі Харків – Сімферополь, де зіткнулися вантажівка і пасажирська маршрутка; їхній стан стабільний, загрози життю немає.

Як повідомив під час брифінгу в суботу головний лікар Запорізької обласної лікарні Ігор Шишка, з 10 постраждалих в аварії, госпіталізованих до лікарні у п'ятницю, на ранок суботи вписано 4 людини – після надання медичної допомоги їх відправлено на амбулаторне лікування.

Ще одна людина – 7-річний хлопчик – померла у п'ятницю в операційній. "Хлопчик помер від масивної крововтрати і важких травм органів черевної порожнини і голови", – повідомив І.Шишка.

Також, за словами лікаря, з 5 постраждалих, які все ще перебувають у лікарні, 3 пацієнтів – в реанімації з важкими травмами: переломом хребта, черепно-мозковими травмами та переломом ключиці.

І.Шишка зазначив, що загрози життю пацієнтів, постраждали в ДТП, на сьогодні немає, їхній стан стабільний.

При цьому медики обласної клінічної лікарні відзначають важкий психологічний стан постраждалих та їхніх родичів. Відучора з ними працюють психологи місцевого психіатричного диспансеру.

За даними І.Шишки, крім Запорізької обласної лікарні постраждалих в аварії госпіталізували і до інших медзакладів: двох пацієнтів (серед яких водій маршрутки) до 5-ї лікарні екстремальної медицини м. Запоріжжя, і чотирьох – до Василівської ЦРЛ.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в суботу вдень Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя визначить запобіжний захід для водія вантажівки, який протаранив пасажирську маршрутку.

За оновленою інформацією ГУ ДСНС у Запорізькій області, внаслідок аварії на трасі Харків – Сімферополь, яка сталася 10 серпня біля с. Кам'янське Запорізької області, загинули 6 осіб, з яких 5 дітей, і ще 15 людей дістали травм.

Як повідомляється на сайті МВС України, в суботу відбулася робоча нарада за участю першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, голови Нацполіції Сергія Князєва та заступника голови Нацполіції – начальника Головного слідчого управління Віталія Невгада, на якому обговорювалася і ДТП в Запорізькій області. "Попередньо встановлено, що у водія мікроавтобуса не було жодних дозвільних документів на перевезення пасажирів і здійснення такого виду діяльності", – сказав С.Князєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА