11:45 12.08.2018

34 обстріли, зокрема з 122-мм ствольної артилерії, вчинили бойовики за суботу, поранивши бійця ЗСУ

1 хв читати
34 обстріли, зокрема з 122-мм ствольної артилерії, вчинили бойовики за суботу, поранивши бійця ЗСУ

 За минулу добу бойовики на Донбасі 34 рази обстріляли позиції Збройних сил України, зокрема чотири рази з важкого озброєння, внаслідок чого поранення дістав один український військовослужбовець, повідомляє в неділю вранці прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російсько- окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з озброєння БМП і протитанкових керованих ракет. Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новотошківського, Новозванівки, Новоолександрівки, Світлодарська, Новгородського, Новотроїцького, Красногорівки, Новомихайлівки, Богданівки, Гранітного, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного", – йдеться у звіті, опублікованому на сторінці прес-центру штабу ООС в соцмережі Фейсбук.

Водночас йдеться у повідомленні, бойовики обстріляли з мінометів калібром 82 мм українські позиції біля Лебединського, а зі ствольної артилерії калібром 122 мм – бійців ЗСУ біля Гнутового і Кримського.

Також уже протягом поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь по українських позиціях в районах населених пунктів Водяне і Гнутове, обидва рази застосовувалися міномети калібру 120 і 82 мм. Втрат немає.

"За даними розвідки, один окупант знищений, двоє дістали поранень", - додали в прес-центрі штабу ООС.

Як повідомлялося, з 7.00 до 18.00 суботи, 11 серпня, бойовики на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого дістав поранення один військовослужбовець Збройних сил України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА