15:00 12.08.2018

13 громадян України і один громадянин Угорщини постраждали в ДТП в угорській області Ноград

1 хв читати
13 громадян України і один громадянин Угорщини постраждали в ДТП в угорській області Ноград

У суботу, 11 серпня, у другій половині дня на території угорської області Ноград, на 59 км автодороги №2, сталася аварія мікроавтобуса, внаслідок чого травм різного ступеня тяжкості дістали 13 пасажирів – громадян України, а також водій транспортного засобу – громадянин Угорщини.

"Постраждали 13 українських громадян і водій, громадянин Угорщини. Всім надано першу медичну допомогу, всіх госпіталізували з різними травмами. Відомо, що 8 громадян України дістали важких травм, 5 - легких. Загиблих немає", - повідомляє в неділю вдень посольство України в Угорщині.

Українські дипломати відзначають, що за повідомленням угорської поліції, 13 постраждалих у ДТП громадян України госпіталізовані в лікарні міст Будапешт, Вац і Балашшадярмат.

"Сімом постраждалим, які дістали легких травм, дозволено залишити лікарню. Інші перебувають у лікарнях, один - у стані коми (загроза життю залишається). Біля нього батько", - розповіли в диппредставництві.

В інформації зазначається, що причиною аварії стало те, що з невідомих причин мікроавтобус з'їхав з дорожнього полотна і перекинувся.

"Посольство України продовжує тримати ситуацію на контролі. Встановлюємо зв'язок з рідними постраждалих. Перебуваємо на контакті з відповідними медичними закладами. Телефон "гарячої лінії" посольства України в Угорщині +36 1422 41 18", - додали в амбасаді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА