09:28 13.08.2018

Трамп підтримав бойкот байкерів щодо компанії Harley Davidson - ЗМІ

1 хв читати

Президент США Дональд Трамп підтримав бойкот власників мотоциклів компанії Harley Davidson, передає українська служба "Голосу Америки".
Як зазначено, раніше компанія оголосила про плани перенести виробництво мотоциклів, призначених для країн Євросоюзу, із США на зарубіжні заводи для уникнення мит, запроваджених Євросоюзом у відповідь на американські мита на імпортну сталь та алюміній.
У свою чергу Д.Трамп розкритикував Harley Davidson, закликавши до введення підвищених цілеспрямованих податків і пригрозивши створити стимули для залучення в США іноземних виробників для посилення конкуренції.
"Багато власників Harley Davidson планують оголосити бойкот компанії, якщо вона перенесе виробництво за кордон. Чудово! Більшість інших компаній рухається в нашому напрямку, зокрема конкуренти Harley. Дуже поганий крок! Невдовзі в США будуть рівні або навіть кращі умови", - написав Д.Трамп у мікроблозі Twitter.
Зазначено також, що мита ЄС, за оцінками компанії, обійдуться їй в $30-45 млн до кінця року і в $90-100 млн на рік.
Крім того, в суботу Д.Трамп зустрівся з групою байкерів, які є його прибічниками. Він сфотографувався зі 180 байкерами в його гольф-клубі у Бедмінстері, штат Нью-Джерсі, де президент США перебуває у відпустці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА