17:32 13.08.2018

У Києві на Троєщині "ВАЗ" і "ГАЗ" не поділили дорогу, госпіталізовано п'ятьох осіб, зокрема дитину

1 хв читати

 Водіїв легкових автомобілів "ВАЗ" і "ГАЗ" і трьох їхніх пасажирів, зокрема 6-річну дівчинку, госпіталізували з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок зіткнення транспортних засобів на вул. Оноре де Бальзака в Деснянському районі Києва в понеділок, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці ... попередньо з’ясували, що на перехресті автомобіль "ВАЗ" не надав перевагу в русі автомобілю "ГАЗ" ("Волга"), в результаті чого сталося зіткнення, і "ГАЗ" перекинувся. На момент аварії в салоні "ВАЗа" перебували чоловік і жінка, а у "Волзі", крім чоловіка та жінки, була дівчинка. Всіх їх доправили до лікарень. Інформація про постраждалих унаслідок ДТП пішоходів до поліції не надходила", - йдеться в повідомленні.

Інформація про ДТП надійшла правоохоронцям о 13:12. На місце прибули патрульні поліцейські, лікарі "швидкої" та слідчі. Правоохоронці встановлять механізм і причини події після проведення слідчих дій і експертиз.

Відомості про ДТП зареєстровано в журналі єдиного обліку Деснянського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА