10:04 14.08.2018

У Кієві обмежать роботу трьох станцій метро

1 хв читати
У Кієві обмежать роботу трьох станцій метро

Роботу трьох станцій київського метрополітену буде обмежено у вівторок, 14 серпня, з 18:30 до 19:30 год. у зв'язку з проведенням футбольного матчу на стадіоні "Олімпійський" у центрі міста, повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на департамент транспортної інфраструктури.

"На вхід і вихід буде закрито станцію "Олімпійська", закрито на вихід станцію "Палац спорту" й закрито на вхід станцію "Площа Льва Толстого". В разі необхідності після футбольного матчу можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац Спорту", - йдеться в повідомленні.

У КМДА зазначають, що роботу метро буде обмежено у зв'язку з проведенням третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між командами "Динамо" (Київ) і "Славія" (Прага, Чехія).

Станції "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого" розташовані на "синій" лінії (М2, Оболонсько-Теремківська), "Палац Спорту" - на "зеленій" (М3, Сирецько-Печерська). Станції "Площа Льва Толстого" і "Палац Спорту" утворюють пересадковий вузол.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА