11:01 14.08.2018

У Харківській області суд заарештував мати, з вини якої в ванні потонула її дворічна дочка

1 хв читати

Слідчі змінили кваліфікацію кримінального провадження щодо 34-річної мешканки м.Ізюм Харківської області, з вини якої у ванній потонула її дворічна дочка, з ч.1 ст.119 (вбивство з необережності) на ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

"Слідчі змінили кваліфікацію дій затриманої на іншу статтю Кримінального кодексу України з більш суворим покаранням. Слідчі змінили кваліфікацію ... на ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення терміном до 8 років", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

В інформації також повідомляється, що суд обрав затриманій запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося, 11 серпня до поліції звернувся 41-річний житель Ізюма і повідомив, що повернувшись з роботи, виявив, що дружини вдома немає, її мобільний відключений, а їхня дворічна дочка мертва. Працівники поліції знайшли матір дитини в стані алкогольного сп'яніння на березі річки, в якій вона хотіла втопитися.

Під час досудового розслідування поліція з'ясувала, що вранці того дня жінка наповнила ванну водою, поклала туди дівчинку і залишила її без нагляду. Повернувшись через деякий час, вона побачила дочку мертвою. У стані шоку жінка поклала тіло в ліжко і пішла до річки, щоб накласти на себе руки. Там її і знайшли поліцейські.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА